További termékeink
Termék kategóriák

Stihl KMA 120 R akkumulátoros kombimotor (akku és töltő nélkül)

36 V, 3.5 kg
Egységár (darab):
Bruttó: 146.990 Ft
Nettó: 115.740 Ft
Cikkszám:
FA080116820
Márka:
Stihl
A Stihl termékek átvétele (megrendelése) csak személyesen, üzletünkben lehetséges!

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl akkus kombimotorokStihl kombirendszer

Leírás

Nagy teljesítményű akkumulátoros kombimotor fordulatszám-szabályozással
  • A STIHL KMA 120 R akkumulátoros kombimotor a STIHL kombiszerszámok széles kínálatának köszönhetően sokféle professzionális és magáncélú kert- és tájápolási feladat elvégzésére alkalmas.
  • A kombiszerszámok a gyorscsatlakozó segítségével egyszerűen cserélhetők (a kombiszerszámok nem tartoznak a szállítási terjedelembe).
  • A STIHL KMA 120 R modellt a nagy teljesítmény és hatékonyság jellemzik.
  • A szerszám nélkül beállítható körfogantyú a szűk helyeken történő munkavégzést segíti.
  • Egyszerűen fel- és leszerelhető lépéshatároló.
  • Az erős EC motor csendes működésének köszönhetően a gép zajérzékeny területeken történő munkavégzéshez is ideális, hallásvédelem viselése nem szükséges.
  • A 2 fokozatban állítható fordulatszám közvetlenül a fogantyún állítható. Az alacsonyabb fordulatszám ECO üzemmód (1. szint) a könnyebb munkákhoz jelenti az ideális választást. Ez csökkenti az energiafogyasztást és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Nehezebb feladatokhoz a magasabb fokozatra (2. szint) lehet szükség. Az adott feladattól függően a sebesség fokozatmentesen is beállítható.
  • A kényelmes munkavégzést a STIHL KMA 120 R kis tömege is segíti. Hosszabb munkáknál a külön rendelhető tartozékként kapható kettős vállheveder a gépen található forgatható akasztóba illeszthető. A külön rendelhető tartozékként kapható tartóláb használata esetén a kombimotor nem érintkezik a talajjal.
  • A STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.
  • Akkumulátor, töltő és kombiszerszámok nélküli változat!
 
Műszaki információk:
Névleges feszültség: 36 V
Tömeg: 3,5 kg
Hangnyomásszint: 90 dB(A)
Zajteljesítményszint: 102 dB(A)
Rezgésgyorsulás bal/jobb: 5 / 3,1 m/s2
Üzemidő AP 200 akkumulátorral: maximum 25 perc
Üzemidő AP 300 S akkumulátorral: maximum 40 perc
Akkumulátor rendszer: AP rendszer
 
 
Felszerelés és funkciók:
  • Motorházban elhelyezett akkutartó: közvetlen áramellátás a gépen. Az AP akku közvetlenül a motorházban elhelyezett akkutartóba helyezhető, amely megkönnyíti a munkavégzést.
  • EC motor: hosszú élettartamú és hatékony. Kompakt kialakításának, kis súlyának és magas hatásfokának köszönhetően az EC motor lehetővé teszi az energiatakarékos munkavégzést.
  • Egy kézzel irányítható többfunkciós fogantyú fordulatszám-szabályozással: egyszerű kezelhetőség. A gép fordulatszáma gyorsan és kényelmesen az adott feladathoz igazítható. Alacsony fordulatszámon csökken az energiafogyasztás, és így hosszabb az üzemidő. A fordulatszám-szabályozással rendelkező, egy kézzel irányítható többfunkciós fogantyúval a kívánt beállítások akár munkavégzés közben is módosíthatók.
  • Körfogantyú lépéshatárolóval: szűk helyeken történő biztonságos munkavégzéshez. A körfogantyúval a gép még szűk helyeken is könnyedén használható. A lépéshatároló biztonságos munkavégzést tesz lehetővé: Megakadályozza, hogy munkavégzés közben a felhasználó lábfeje és lábszára túl közel kerüljenek a pengékhez vagy a vágóeszközhöz.
  • Gyorscsatlakozó: kombiszerszámok gyors cseréje. A gyorscsatlakozó lehetővé teszi a kombiszerszámok gyors és szerszám nélküli fel- és leszerelhetőségét.
  • Osztható szár: a kényelmes szállítás és helytakarékos tárolás érdekében. A könnyebb szállítás és tárolás érdekében a gép szára szerszám használata nélkül szétszerelhető.
  • Teljesítményszintek: az adott feladathoz illő teljesítmény. A felhasználó az adott feladathoz igazodva a munkavégzés során két teljesítményszint közül választhat: Eco / Max. Ez azt jelenti, hogy az energiatakarékos üzemmódját, vagy szükséges esetén akár a gép teljes teljesítményét is használhatjuk.
A kép csak illusztráció!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
Hecht termékek
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.55 Ft
Kerékpárok
savariaszerszam.hu
Termékajánló
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció