További termékeink
Termék kategóriák
KERÉKPÁROK
 
 
Csepel kerékpárok
 • A Csepel Magyarország hagyományos kerékpárgyártója. A Weiss Manfréd által alapított gyár később a Csepel Művek keretében, majd önállósulva előbb Schwinn Csepel, majd Csepel Zrt. néven gyártotta a magyarok legnépszerűbb kerékpárjait.
 • Ki ne emlékezne fiatalkora elnyűhetetlen, fekete vázú kerékpárjaira? Ezek a járművek elnyűhetetlenek voltak, még napjainkban is fel-feltűnnek az utcákon.
 • Mára a Csepel kerékpárjai teljesen megújultak, világszínvonalú technológiával készülnek, bárki igényét kielégítik. Napi munkába járásra, túrázásra, sportolásra használjuk őket, de gyermekeink is a magyar bicikliken tanulják a két keréken járás „művészetét”.
Kínálatunkat a csepelbike.com oldalon tekintheti meg. A honlapon feltüntetett árakból
10% kedvezményt adunk!
 
Képgaléria, 1/5Képgaléria, 2/5Képgaléria, 3/5Képgaléria, 4/5Képgaléria, 5/5
 
 
CTM kerékpárok
 • A CTM kerékpárok a sportos ember járművei. A márka nagy teljesítményű, kiváló minőségű és sokrétűen használható kerékpárok gazdag választékát kínálja.
 • A márka Szlovákiában működteti gyárát, de termékei szerte a világon a megbízható minőséget jelentik. A gyártó filozófiájának része, hogy amint honlapjukon írják: ők szeretik a kerékpárokat. Kerékpárjaik minden alkatrészét alapos fejlesztés és folyamatos tesztelés után építik be termékeikbe. Ennek a folyamatnak a gyár valamennyi dolgozója részese.
 • Honlapjukon azt írják még, hogy a kerékpárok kitöltik az életüket, jelen vannak munkájuk közben, azzal közlekednek – ezért csak a legkiválóbb termékeket engedik a piacra.
A CTM keréppárjairól a www.ctm.sk honlapon tájékozódhat még, de honlapunk galériájában is sok képet talál a gyártó kerékpárjairól.
 
Az alábbi videón megnézheti, milyen a CTM életérzés:
 
 
 
Elektromos kerékpárok
 • Egyre többször találkozhatunk az utakon olyan járművekkel, amelyekről első ránézésre azt hihetnénk, hogy kerékpárok, vagy robogók, de közelebbről látjuk, hogy valami mások. Olyan járművekről van szó, amelyek a kerékpárok kategóriájába tartoznak, de nem lábbal hajtják őket, hanem elektromos segédmotor mozgatja kerekeiket.
 • Évtizedek óta kísérleteznek a gyártók azzal, hogy a kerékpárok emberi erőt igénylő meghajtását gépi erővel helyettesítsék. Kezdetben kis hengerűrtartalmú robbanómotorokat használtak, ezekből fejlődtek ki a robogók. Csak az elmúlt alig egy évtized során jutott el odáig a technológiai fejlődés, hogy apró, de nagy teljesítményű, hosszú üzemidőt biztosító akkumulátorokkal meghajtott elektromotort alkalmazzunk. Ez nyitotta meg az utat az elektromos kerékpárok elterjedésének.
 • Az ilyen járműveket elsősorban idős, vagy mozgásszervi problémákkal élő emberek használnak, de egyre többen fedezik fel előnyeit a fiatalok közül is. Ezekkel a kerékpárokkal a nagy forgalomban is gyorsan mozoghatunk, kis helyeken haladhatunk, csendesek és környezetkímélőek.
 • Üzletünkben felkészültünk az elektromos kerékpárok iránt érdeklődők kiszolgálására és a már használt járművek javítására, karbantartására is.
Az általunk is forgalmazott elektromos kerékpárokról további információt a ztechbike.hu oldalon talál.
 
A Z-Tech Classic ZT-10 elektromos kerékpárról az alábbi videó ad áttekintést:
 
 
 
Kellys kerékpárok
 • A Szlovákiából indult Kellys kerékpárgyártó szlogenje: „Hisszük, hogy minden kerékpárnak missziója van – kitölteni egy ember életét”.
 • A két Divinec testvér korábban rengeteg időt töltött el kerékpározással Szlovákia hegyei között. Megtapasztalták, hogy egy kerékpárral csak akkor lehet biztonságosan közlekedni, túrázni, vagy sportolni, ha az erős, jól kivitelezett alkatrészeket tartalmaz. Azt is megértették, hogy a kerékpár életük alapvető eleme és szerették volna ezt az életérzést megosztani mindenkivel.
 • A Kellys kerékpárgyártás egy garázsból indult, mára azonban elmondhatják, hogy gyáruk 30 ezernél több kerékpárt értékesített a világ több, mint 35 országában. A Kellys támogatja a sportot is, hegyikerékpárosaik a világ versenyeinek meghatározó szereplői – természetesen Kellys kerékpárokon.
A Kellys keréppárjairól a www.kellysbike.com honlapon tájékozódhat még, de honlapunk galériájában is sok képet talál a gyártó kerékpárjairól.
 
Az alábbi videó Horvátországban készült. Pontosan bemutatja, hogy milyen Kellys kerékpárral élni:
 
 
 
Neuzer kerékpárok
 • A magyar Neuzer kerékpárok története 1987-re nyúlik vissza. Ekkor alakult a korábban ALTRIX, ma Neuzer márkát gyártó és forgalmazó vállalkozás. Kínálatukban a kerékpározás minden területére kínálnak járművet, így MTB, trekker, országúti, verseny, városi és gyermekkerékpárokat is.
 • Az esztergomi gyártó évi 100 ezer feletti termelésének több, mint a felét exportálja, így nem kell meglepődnünk, ha a márka termékeivel tekernek szembe velünk külföldön. A kerékpárgyártás és -értékesítés mellett különös gondot fordítanak az alkatrész-utánpótlásra, hiszen bár kerékpárjaik megbízhat minőségűek, de sajnos bármikor előfordulhat egy-egy váratlan meghibásodás. Garanciális vagy egyéb meghibásodás esetén tehát mi is csak felnyúlunk a polcra és leemeljük a szükséges tartozékot.
 • A vállalat vezetője ezt írja honlapjukon: „A Neuzer-nél a kerékpár a szenvedélyünk. Szeretünk bringázni is és olyan bringákat készíteni, melyekkel kiteljesedik a két keréken közlekedés öröme”.
Az általunk forgalmazott Neuzer kerékpárokat itt tekintheti meg: www.velostar.hu
 
Hogy miként képzeli a Neuzer a kerékpározás szenvedélyét, azt az alábbi film mutatja be:
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
Hecht termékek
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 389.73 Ft
Kerékpárok
savariaszerszam.hu
Termékajánló
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció