További termékeink
Termék kategóriák
KERÉKPÁRSZERVIZ
 
 
Kiegészítő tevékenység az üzletben forgalmazott kerékpárok garanciális javítására, valamint egyéb megrendelésre történő javításra, karbantartására.

Természetesen ez a tevékenység magában foglalja a kerékpárok esetleges garanciális javítását. Ezen túl azonban itt is szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a kerékpárral való biztonságos közlekedés igényli a járművek rendszeres karbantartását, az elkopott, vagy elhasználódott alkatrészek cseréjét. Ezt szívesen vállaljuk, ha valaki elhozza üzletünkbe kerékpárját, azt átvizsgáljuk, javaslatot teszünk a szükséges javítások, karbantartások elvégzésére, illetve el is végezzük azokat.

Gumicserére van szüksége? Levesszük a polcról a szükséges gumiabroncsot, belsőgumit, szelepet és már használhatja is. Nem fog jól a fék? Bízza ránk, rövid javítás után már tekerheti is a pedálokat és nem kell aggódni, hogy meg tud-e állni!

Ha kerékpárszerviz, akkor a Savaria Uniker Kft. ebben a legjobb partner!
 

Amennyiben új kerékpárt szeretne vásárolni,
kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!
 
 

Kerékpár ajánlat

Szeretnénk megkönnyíteni a kerékpárvásárlást. Ha kitölti és elküldi az alábbi űrlapot, mi összeállítjuk az Ön igényeinek megfelelő ajánlatunkat. Mire megérkezik üzletünkbe már nem kell gondolkodnia, hogy milyen kétkerekűt szeretne megvásárolni, ha igényli, arra már felkészítve találja álmai kerékpárját. Csak fel kell rá pattannia és tekerhet!

Ilyen kerékpárt szeretnék

A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Adatai

Milyen kerékpárt szeretne?

 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
Hecht termékek
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 389.73 Ft
Kerékpárok
savariaszerszam.hu
Termékajánló
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció