További termékeink
Termék kategóriák
CÉGÜNKRŐL
 
 
A Savaria Uniker Kft. 2002-ben alakult Szombathelyen, néhány percre a város szívétől. Családi vállalkozásként indult, fejlődése máig töretlen. Az alapítók kerékpárok forgalmazására és szervizelésére, továbbá műszaki cikkek kereskedelmére vállalkoztak. Terveik beváltak, hiszen az üzlet folyamatosan fejlődik, mára a legnívósabb műszaki üzletnek számít Szombathely területén.
 
A célok eléréséhez több dolognak kellett megvalósulnia. Ilyen a meglévő stabil és széleskörű, folyamatosan bővülő kapcsolatrendszer, az alapítók kérlelhetetlen erőfeszítése a vállalkozás fejlesztése iránt. Időt és pénzt nem spórolva fejlesztették üzletüket. A magas minőség és a megbízható kiszolgálás, valamint szaktanácsadás következtében számos törzsvásárlóra tettek szert. Arra törekszenek, hogy az üzletből csak elégedett vevők távozzanak.
 
Az előbb említett körülményeknek köszönhetően a vállalkozás már nem csak Szombathelyen, illetve Vas megyében tényező a piacon. Napjainkban már az egész Dunántúl területén vannak üzleti partereink, de nem ritka az sem, hogy az ország többi részén található partnerekkel is kapcsolatban állunk.

Szombathelyen egy 150 m2-es üzlethelyiségben, valamint egy belső parkolóval várjuk kedves ügyfeleinket. Cégek, vállalkozások, viszonteladók és intézmények mellett ugyanúgy célunk a lakossági igények kielégítése. Árukészletünk összetételében természetesen ezt is figyelembe vettük. Mindenki megtalálhatja azokat a termékeket műszaki üzletünkben, amire szüksége van.

Nagy hangsúlyt fektetünk a kerékpárok kereskedelmére. Négy nagy kerékpárgyártó és egy elektromos kerékpárokat gyártó vállalt termékeit forgalmazzuk. Kiegészítő tevékenységként egy új szolgáltatást is bevezettünk, ez a szerviztevékenység, elsősorban kerékpár szerviz.

Árukészletünk sokrétű és sokfajta: a kerti szerszámokon át, kenőanyagokon, gépeken, ipari kellékeken keresztül egészen a kerékpárokig vagy a vegyi anyagokig minden megtalálható műszaki üzletünkben. Ha valami éppen nincs készleten, néhány napon belül beszerezzük.
A partnerekkel való kapcsolattartást egyik legfontosabb küldetésünknek tartjuk. Úgy véljük, nincs jobb üzletünk számára, mint egy elégedett ügyfél vagy egy elégedett partner.
 
A Savaria Uniker már több mint egy évtizede áll a lakosság és az ipar szolgálatában. Tapasztalt munkaerőt alkalmazva célunk továbbra is a vásárlói igények magas szintű kielégítése!
 
 
Fotógaléria
 
Képgaléria, 1/12Képgaléria, 2/12Képgaléria, 3/12Képgaléria, 4/12Képgaléria, 5/12Képgaléria, 6/12Képgaléria, 7/12Képgaléria, 8/12Képgaléria, 9/12Képgaléria, 10/12Képgaléria, 11/12Képgaléria, 12/12
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
Hecht termékek
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 389.73 Ft
Kerékpárok
savariaszerszam.hu
Termékajánló
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció