További termékeink
Termék kategóriák

Gardena Automata öntözőkanna készlet víztartállyal

36 db cserepes növényhez
Egységár (készlet):
Bruttó: 50.131 Ft
Nettó: 39.473 Ft
Cikkszám:
13366-20 W
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Gardena termékek erkélyre/teraszra és nyaralás alatti öntözéshez

Leírás

Automata öntözés akár 36 szobanövény számára
Az Automata öntözőkanna készlet akár 36 cserepes növényt is automatikusan öntöz naponta 1 percig, és ideális a különböző vízigényű növények számára.
 
Biztonságos öntözés – nincs szükség csapcsatlakozásra
A mellékelt 10,5 literes víztartálynak és a készlethez tartozó szivattyúnak köszönhetően a cserepes növények automatikus öntözéséhez nincs szükség vízcsatlakozásra.
 
Fenntartható és intelligens termékmegoldás
A hozzá tartozó víztartály akár 80 százalékban újrahasznosított anyagból készült, és a víztartályon lévő rögzítő funkciónak köszönhetően optimális vízfelhasználást biztosít. A tartály emellett tárolásra is használható, és több tartály is csatlakoztatható a nagyobb vízmennyiség érdekében.
 
Egyszerű lépésekkel azonnal használatra kész
Az Automata öntözőkanna készlet könnyen beállítható és különösen egyszerűen használható – néhány lépésben telepíthető, és nem kell programozni.
 
Akár nyaralsz, akár üzleti úton vagy, vagy csak túlságosan elfoglalt vagy otthon - a GARDENA Automata öntözőkanna készlettel többé nem kell aggódnod növényeid öntözése miatt. A távolléted ellenére a növények továbbra is optimális öntözésben részesülnek. Az öntözőrendszer áramforrást igényel, de csapcsatlakozást nem. Az Automata öntözőkanna készletet bárhol elhelyezheted otthonodban egy konnektor közelében. A három különböző vízmennyiség leadására képes cseppelosztóknak köszönhetően akár 36 különböző növényt - a vízigénytől függően - egyszerre, naponta egy percig öntözhetünk, figyelembe véve a különböző vízszükségleteket. Az Automata öntözőkanna készlet tartalmazza az összes szükséges egyedi alkatrészt, és azonnal használható. A rendszert könnyű telepíteni és működésbe hozni. A hozzá tartozó víztartály 80 százalékban újrahasznosított anyagból áll, ezért fenntartható öntözési megoldás az otthonod vagy télikerted számára. Még az öntözőszivattyúhoz is csatlakoztatható az optimális vízfelhasználás érdekében. A tartály praktikus tárolási lehetőség a készlet egyes alkatrészei számára. Keskeny kialakításának köszönhetően az öntözőkészlet észrevétlenül elhelyezhető otthonodban, és elrejthető a bútorok mögé. A rendszer okos, modern kialakítása időtállóvá teszi az öntözőkészletet, amely tökéletesen illik bármely lakótérbe. Természetesen az erkélyen is használhatod a készletet. Az akár 10,5 liter vízzel is feltölthető víztartály megbízható vízellátást biztosít. Az sem jelent problémát, ha hosszabb időre elutazol: a csatlakozási lehetőségnek köszönhetően a vízmennyiség növelhető további víztartályok csatlakoztatásával. Távolléti növénygondozás. Független öntözés szobanövények számára.
 
Tartalma:
  • 10,5 literes víztartály
  • transzformátor
  • szivattyú
  • 3 csepegtető elosztó egyenként 12 kivezetéssel
  • 9 m elosztócső
  • 30 m csepegtetőcső
  • 36 tömlőtartó
  • 20 zárósapka
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
savariaszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395,4 Ft
Kerékpárok
Hecht termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció