További termékeink
Termék kategóriák

Hecht 1845 elektromos fűnyíró

1800 W, 46 cm
Egységár (darab):
Bruttó: 94.990 Ft
Nettó: 74.795 Ft
Cikkszám:
HECHT1845
Márka:
Hecht
Kosárba tesz

Leírás

A HECHT 1845 nem önjáró elektromos fűnyíró, amit tartós fém házzal szereltünk fel, ami nem csak elég masszív, de kellően védi a gép használóját a kés által feldobott tárgyaktól. Az acél kések munkaszélessége 46 cm, amit 1800 W nagy forgatónyomatékú „TURBO” elektromos motor hajt meg. A vágási magasságot központilag, egyetlen kar segítségével lehet állítani 30 -75 mm tartományban. A masszív konstrukció ellenére a fűnyíró súlya csak 23,8 kg. Ezen paraméterek figyelembe vételével a fűnyírót maximum 1000 m2-nyi terület rendszeres gondozására ajánljuk. Az ilyen fűnyírók természetes tartozéka az összecsukható fogantyú. Nagy előnye továbbá, hogy a motor vezérlésének karja fogantyú teljes hosszában elérhető, ennek köszönhetően a fűnyírót egy kézzel is lehet irányítani, így a másik kezével például biztonságosan tudja a vezetéket irányítani. Természetesen a gép fel van szerelve biztonsági kapacsolóval és a vezeték feszülését megakadályozó füllel is.

A termék előnyei:
  • A nagy 60 literes gyűjtőkosár mechanikus telítettség jelzővel is el van látva.
  • A kosár hátsó részén van egy csappantyú, amit a levegő áramlása szabályoz.
  • A levegő áramlásának változásával, amit a kosár telítődése okoz, a csappantyú állása változik, így a gép kezelője állandóan visszajelzést kap a kosár telítettségéről.
  • „EDGE CUTTING” funkció: Az ügyesen kialakított háznak köszönhetően a falak és kerítések mellett a kések elérik a pázsit szélét.
  • Ez a fűnyíró „MULCSOZÓ” funkcióval is rendelkezik: A fűnyíró tartozékaként mulcsozó készletet is adunk, amivel eldugítja a gyűjtőkosárnál lévő kidobónyílást, és a speciálisan kialakított késeknek köszönhetően a gép a füvet nagyon apróra darabolja össze. Ez az apróra darabolt fű leesik a gyökerekhez, ahol természetes trágyaként viselkedik. Érdekes, hogy ez a réteg nem nyomja el e füvet, hanem ellenkezőleg, védi a nedvesség elpárolgásától, így segíti elő az egészséges növekedését.
  • Az elektromos hajtásnak köszönhetően a fűnyíró kezelése nagyon egyszerű.
Műszaki adatok:
Teljesítmény: 1800 W
Munkaszélesség: 46 cm
Gyűjtőkosár: 60 l
Ajánlott terület: 1000 m2
Vágási magasság: 30-75 mm
Kerekek átmérője (első/hátsó): 8/11“
Ház: fém ház
Központi magasság-állítás
Mulcsozó betét az árban
Nagy teljesítményű, magas forgatónyomatékú „TURBO MOTOR“
Tömeg: 23.8 kg
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
savariaszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395,26 Ft
Kerékpárok
Hecht termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció